Graviditeten og tankerne omkring (og ja jeg havde en del bekymringer)

Årh nej, hvad nu hvis?

19511066_10155577282366907_3940852594366450538_n

 

I dag var jeg til jordemor 34+1, og som nogen kunne læse på min Instagram, så ligger Mattheus altså solidt plantet med numsen nedad.

Planen er nu at jeg skal til jordemor igen om 14 dage, for at tjekke om han har vendt sig, og ellers skal jeg viderstilles til en vending.

Jeg håber virkelig at han vælger at ligge sig ned med hovedet, inden jeg skal afsted næste gang. Jeg vil under ingen omstændigheder (kun hvis det virkelig er sidste udvej) have et kejsersnit. Jeg ville virkelig, som i VIRKELIG blive ked af det hvis jeg skal det 🙁 årh sikke mange tanker omkring fødslen der pludselig dukker op, for hvad nu hvis?

Jeg ser altid de værste signarier for mig (specielt nu hvor jeg er så hormonella – hehe), men som regel så løser det sig alligevel.

Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvordan et kejsersnit forløber sådan helt 100, men jeg kunne forstille mig det noget i retningen af, at jeg ikke kan holde vores søn, lige når han kommer ud af maven – og for mig, vil det være det værste signarie. Jeg elskede at holde Mads og Julie lige efter de var født, og tanken om at det kan (hvis det ikke løser sig) blive anderledes denne gang, gør mig så ked af det 🙁 øv altså…

Jeg krydser virkelig finger for at han enden vender sig af sig selv, eller at de får vendt ham så han bliver der, eller at de vender ham og sætter mig igang, så tæt på terminen som muligt.

Men nu må vi se tiden an, også bare håbe det bedste.

Er der nogle af jer der valgte at sædeføde i stedet for kejsersnit? jeg kunne godt tænke mig at høre omkring dette, OG JA… jeg er hurtig ude, men 1-2-3 så er jeg altså ved terminen.

Xoxo Brylle <3

 

 

5

 • Line Svendsen

  Håber virkelig for dig at han vender sig, så du kan få det som du ønsker ❤
  Hvilken app har du brugt til at lave de fine symboler på dit billede ? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Bøge Nielsen

  Jeg har fået kejsersnit begge gange (akut) og jeg har holdt mine børn bagefter baby er kommet ud.. jeg kender Intet til alm fødsel. Men den store fandt de ud af lå forkert da jeg var 6 cm åben. Hun havde så lagt sådan hele graviditeten igennem. Min daværende jordemoder havde taget fejl at røv og hoved.. men der valgte vi selv kejsersnittet. Vi så en op/ned scanning 15 min efter det blev opdaget. Hvor så det viste at hun havde det ene ben i fødselskanalen og det andet langs kroppen.. men ja jeg var ved mine fulde 5 under det hele og ville ikke ønske det var gået anderledes 🙂Men Forstår godt din bekymring og tanker omkring det hele. Lige pludselig kommer det tæt på..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Louise
  Jeg har selv født ved kejseesnit og normal. Min datter vente med numsen ned og ville i flytte sig. Så det blev et planlagt kejsersnit. Og det gik fint og roligt. Men havde det lige som dig, men selve situationen. Men jeg var glad for det. Og min heling gik godt.. det tager ca 14 hvor du kun må løfte dit barn og man skal være forsikring med at komme ud af sengen der skal man tage den tid det tager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Holmgaard

  Min den 4 vendt også forkert i uge 34, jeg gik til noget bms smertelindring og kranie sakrat. Han skubbede blidt til ham og trykkede mig nogle steder. Da jeg var ved jmd i uge 36 havde han vendt sig. Ingen ved om det var behandlinger eller han selv gjord det.
  Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hej Louise. Har selv lige fået kejersnit for første gang for 7 uger siden, og fik ham op til mig med det samme,mens jeg blev syet. Det hele var meget stille og roligt, men self tager helings processen længere, da det jo er en operation. Har født normalt med mine 2 andre børn, så kender til
  Begge dele. Håber du får det som du ønsker🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditeten og tankerne omkring (og ja jeg havde en del bekymringer)